Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Irene Vorrinkstraat 131, Hoofddorp

    Hij neemt echt de tijd voor je

    Super fijne en kundige makelaar. Dennis de Haan heeft ons zowel bij de aan als verkoop van ons huis super begeleid. Dit is een makelaar die begrijpt dat een huis kopen of verkopen niet zomaar iets is, hij neemt echt de tijd voor je en is zelfs buiten kantoortijden bereid geweest ons te woord te staan en verder te helpen. Ik kan iedereen RE/MAX Uw Mak...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Verisstraat 13, Hoofddorp

    Zij begreep ons doel en heeft hoger dan dat weten te behalen

    Wij hadden via via gehoord dat deze makelaar een hele goede zou zijn, ons verwachting was ook hoog. Maar heb nooit kunnen denken dat zij boven deze verwachtingen had kunnen scoren, wat vinden wij haar enorm goed. Zij is altijd bereikbaar en heel behulpzaam in alle gevallen. Wij voelde ons op ons gemak en we werkten eigenlijk als een team goed samen. Alhoewel zij wel al het werk deed, heb ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Lenneplaan 64 Driehuis

    Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

    Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Hanstholm 5, Hoofddorp

    Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

    Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sparresholm 37

    Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

    De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

    Lees verder

  • Brandaris 3, Hoofddorp

    Dennis kan zich goed inleven in de wensen van klanten

    Een goede makelaar, kan goed luisteren en kan zich inleven in de wensen van klanten. Erg enthousiast en nauwkeurig. Kan goed advies geven.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Boschplaat 72, Hoofddorp

    Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

    Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
    Dennis n...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Populierenlaan 57 Zwanenburg

    Goed naar mijn wensen geluisterd

    Dennis van RE/MAX makelaars heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de juiste woning voor mij gevonden. Tijdens de zoektocht heeft hij mij deskundig advies gegeven en mij behoed van te veel te betalen voor woningen. Ik zal in toekomst altijd RE/MAX makelaars inschakelen bij aan- of verkoop van een woning.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Sillemstraat 17, Haarlem

    Kort gezegd. Hij is de beste.

    Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

    Recensie door Dhr. Rene

    Lees verder

  • Mulderstraat 19a, Hoofddorp

    Dennis is erg betrokken

    Dennis is erg betrokken, leeft zich in in de situatie en helpt daar waar nodig. Zorgt dat hij bij iedere bezichtiging aanwezig kan zijn en onderzoekt het pand grondig. Een echte aanrader!

    Lees verder

  • Egholm 16, Hoofddorp

    Extremely helpful and understanding

    Dennis was an excellent agent! With us being overseas, he took charge and was extremely helpful, available, and understanding. Would recommend 100%!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Langemoor 12 Nieuw-Vennep

    Duidelijke mening bij de bezichtiging

    Drie keer was scheepsrecht. De expertise en gedrevenheid van Dennis gaf de doorslag om ons droomhuis te kunnen kopen. We hebben bewust gekozen om een aankoop makelaar in te schakelen want dat vraagt de markt nu zeker. Dennis heeft laten zien hierin heel gedreven en vakkundig te zijn. Altijd bereikbaar, goed voorbereid en geeft ook een duidelijke mening bij de bezichtiging en aankoop van het hui...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Birkholm 15, Hoofddorp

    Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving!

    Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving! Alles wat je moet, kan en wil verwachten van een deskundige makelaar, dat krijg je bij RE/MAX onder leiding van Dennis de Haan. Ik kan een ieder dan ook deze aanraden voor aankoop en natuurlijk ook verkoop van je woning. Zelfs als je eerst advies wilt hebben, maar nog niet zeker bent van je keuze, staat RE/MAX voor je klaar.

    Recensie door Dennis & Emily ten Brink

    Lees verder

  • Brandaris 5, Hoofddorp

    Dennis houdt je van A tot Z op de hoogte

    Met behulp van Dennis hebben wij ons appartement verkocht. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Dennis is altijd bereikbaar en houdt je van A tot Z op de hoogte. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. Wij zouden Dennis aan iedereen aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Clear and timely communication

    Agnes is very knowledgeable. Clear and timely communication is the key. We got the first house we bid with Agnes. So very happy. Recommend Agnes for end to end consulting and advise.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Het Oerd 19, Hoofddorp

    He works like he is one of the member of your family

    I would strongly recommend working with RE/MAX. Especially with Dennis de Haan. He is beyond the real estate agent. He works like he is one of the member of your family. He listens to you, he understands the needs and according to them he makes a point shot. They are really expertise on their job. If I decide to buy a house in the future, I would work with RE/MAX Uw makelaar and Dennis ag...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

  • Graan voor Visch 15712, Hoofddorp

    Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was

    Bijzonder goed en vriendelijk contact. Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was. Prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning en garage.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Willemsbos 202, Hoofddorp

    The best real estate agent I've ever worked with.

    Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

    Recensie door Dhr. Burak Asar

    Lees verder

Naar boven